fredag 4 mars 2016

Uttråkad, vin och pussar

Tralla lalla laaaa! Det är inte helt jättekul att sitta en hel dag och lyssna på redovisningar. Oavsett om det är ganska intressant eller inte. Jag hade ju hellre varit hemma nu. Kan tänka mig massor annat jag hellre hade gjort just nu. Som tillbringat tid i sängen. Hahahaha

Jag tog mig tid att tömma mobilen på en massa junk. Alltid nåt. Hittade över två hundra pdf-filer. Hahaha. Har nog aldrig tömt dom innan. Öppnar ju såna regelbundet i skolarbetet även i mobilen.

Nu längtar jag hem. Det blir en räkpasta till middag. Och så ska vi prova det nya rosévinet från Petter vi har beställt. Hans övriga viner har varit väldigt goda. Men jag måste hitta ett bra recept på middag också. Annars får vi improvisera. Fast det funkar ju det med.

Så ikväll blir det vin och bara vara. Malin har dessutom krävt att få sovmorgon imorn. Synd bara att vi har helt olika syn på vad en sovmorgon är. Hon vill sova till frukosten men kommer oftast upp långt innan. Själv skulle jag kunna tänka mig att stanna i sängen en stor del av dagen imorn. Speciellt om vädret är likadant imorn som idag. Det är väldigt grått och regnigt. Men det innebär å andra sidan att snön smälter. Yeay! Nu är ju sportlovet slut så våren får gärna närma sig nu. ;)
Hittade en söt animering i ett av google-albumen. 

1 kommentar:

  1. Förstår du längta hem. Hoppas det blev en god middag och att vinet smakade gott :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...