onsdag 30 mars 2011

Prenumerera på en blogg?

Denna text är stulen och kopierad hos Beckah. ;o)

Varför ska man prenumerera på en blogg?
Ska och ska, det är såklart frivilligt men det finns flera anledningar till varför det är en god idé att prenumerera.

1. För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och "leta" efter uppdateringar.

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Så vare sig du vill använda dig av Bloglovin eller inte så får du gärna lägga till min blogg där:Follow Från botten till toppen...

Och jag lovar, jag blir lika lycklig för varje ny prenumerant!!! :o)

2 kommentarer:

 1. Åh haha, jag har inte lagt upp några länkar ännu.
  Jag väntar på någon som håller på designa om bloggen och när det är klart kommer jag ha en lista med Online-butiker som jag använder mig av.

  Ja absolut, att få sina vänner köpa med sig är faktiskt det bästa, man vet aldrig vilka färger de kommer med och det är den roliga biten ;)

  Vi skulle aldrig kunna hitta runt där, själv ska jag snart skaffa körkort och då kommer jag hålla mig undan från stockholm haha, folk är knäppa när de kör!

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. har din blogg på googlereader :D så följer den med.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...