fredag 4 mars 2016

Det är kärlek det!

Idag älskar jag min man lite extra mycket. Denna underbara man gjorde så jag kunde få somna i lugn och ro igår för att slippa slåss med ångesten halva natten. Trots att han själv höll på somna innan han kröp ner i sängen hos mig låg han vaken till jag hade somnat. Min livlina när kräkångesten sätter in är att slippa somna sist. För skulle nåt hända är det inte jag som hör det först i så fall. Japps, jag är knäpp.

Jag hade ju äntligen börjat slappna av. Malin va hemma med mig och allt var frid och fröjd. Tills vi gick på handbollen i onsdags. Jag satt och pluggade medan Malin spelade. När vi passerade genom foajén på väg hem hörde jag kräkljud från toaletten. Panik. Tjejerna fick slita av sig kläderna när vi kom hem och skrubba händerna noga. Hahaha är inte ofta jag tänker på sånt men nu fick jag lite panik. Trots detta lyckades jag sova ganska bra. Men hade svårt att somna.
På morgonen kändes allt bättre.

Tills jag fick höra att den kompis Oskar var hemma hos i tisdags hade insjuknat i skiten kort efter att Oskar gått hem... Gårdagen kantades av ångest. Så att Tony ställde upp som han gjorde igår betyder så oerhört mycket för mig. Så ja, idag älskar jag min man extra mycket.

Hmm... slogs just av tanken att jag kanske borde döpa om bloggen. "En kräkfobikers vardag". Hahahaha. Jag förstår att det kanske inte är superkul att läsa alla mina kräkinlägg men det är tyvärr min vardag just nu. Det, skolan och Mr Grey. Hahahaha

Och apropå skolan. Idag är det redovisning som gäller. Hela dagen lång. Vi är första grupp ut redan vid nio. Sen ska vi lyssna på alla andra till fyra i eftermiddag. Kan bli en låååång dag. ;-) Å andra sidan kan det vara värt det då jag får äta middag på tu man hand med älskade maken idag!

1 kommentar:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...