torsdag 17 september 2015

Alldeles för mycket kläder!

Jag hamnade i en diskussion på instagram imorse. Om man, som jag, gillar regn och höst är det lätt att göra det. Dels tycker jag inte att det är höst ännu. Träden är gröna, nästan inga löv har hamnat på marken och temperaturen är fortfarande helt okej. Men ibland känner jag mig ganska ensam om att gilla den här tiden på året. Det märktes imorse.

Det jag tycker är jobbigt så här års är inte vädret utan hur jag ska klä mig. Idag till exempel. Det regnar och är riktigt grått ute. Hemma var det som en lätt dimma. Jag valde långa tights. Det passar bäst till mina skor. Sen blev det kjol och tunn tröja med trekvartsarm. Alldeles lagom. När jag väl skulle gå skippade jag regnjackan. Den är jobbigare än paraply i skolan. Drog på mig en tunn kofta över istället. Det blev för varmt. Det var ändå 16 grader när jag gick. Men samtidigt kommer jag hem sent idag så det är nog bra att koftan är med.

Det som sen fascinerar mig är när jag tittar mig runt här på tåget. Många har täckjacka på sig. Täckjacka! Inte alltid den tjocka varianten men ändå. Det är en varm jacka. Själv sitter jag i en tunn tröja med trekvartsarm. Jag kommer kliva av så med paraplyet i högsta hugg. Jag undrar hur dessa människor klär sig i höst...? Men så är ju jag som jag är. ;-)

Idag väntar ytterligare ett tal. En muntlig framställning i skolan. Jag har inte alls förberett mig tillräckligt bra. Tror jag har missat lite av hur talet ska vara utformat. Men det ska nog bli bra. Jag är ju bäst. Hahahaha

Hoppas ni andra har en härlig dag i regnet! Tänd lite ljus. Mys med filtar. Tänk positivt så kommer kännas bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...