tisdag 11 augusti 2015

Att ta vara på det positiva.

Ibland behöver man att nån annan säger det där självklara till en. Idag handlade det om att pausa, att stanna upp och bara vara en stund mellan varven. Att hitta en stund för återhämtning utan att ha nånting som ligger och gnager i bakhuvudet. Jag kan vara dålig på det mellan varven... Är det bara jag eller är vi dåliga på att pausa och hämta andan?

Just idag har jag däremot gjort nåt för mig själv. Nåt jag mår bra av. Jag städade. Hahahah. Dom som känner mig vet vad jag tycker om att städa. Men alltså, efteråt, när det är klart. Då njuter jag!! Det är ju så härligt att bara vara när det är ordning och reda.

Hmm... Jag kanske skulle skaka liv i måndagslistan igen... Det var inte jag som skapade den men jag gillade att skriva min egen lista. En påminnelse om vad man blit glad av just nu. Nånting som kan va bra att tänka på när man har det tufft... Jag får fundera...

Idag är det lite tur att jag städade. Det är väldigt grått ute och det lockar inte till att sitta på balkongen och njuta. Får nog bli tända ljus inne ikväll. Bilden visar en kväll ute för ett par dagar sen. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...