tisdag 10 mars 2015

Vinst, toppenhumör och bara så bra!!!!

 Yeay!!!! Igår vann jag två biljetter till Lakritsfestivalen på Du i Fokus instagramsida. Lycka!!!!! Alla som känner mig vet liksom vad jag tycker om lakrits... Eller hur jag älskar det! Det ska bli så kul att gå på mässan! 

Solen skiner ute och jag är på riktigt bra humör! Vi har dessutom bestämt oss för att beställa nya köksluckor till lägenheten. Yeay! Dom vi har nu är skavda och går inte att stänga... Vi bestämde oss för att göra ordning i lägenheten, göra den extra trivsam istället eftersom det just nu inte finns lediga lägenheter här i Ösmo. Och vi är överens om att vi inte vill ner till Nynäs i det område där det ibland dyker upp större boende... Så vi gör det bästa av det vi har istället. Känns som ett riktigt bra beslut.

Så just idag känns livet riktigt bra! Jag har dessutom lite bloggevent på g framöver och har fått erbjudande om ett par bloggsamarbeten som lockande. Roligt! Japps, idag känns det bra! Nu ska jag bara lyckas rikta om energin till skolböckerna. Frågan är om det blir lättare när jag läst klart boken.
Att fota samtidigt som man håller i en bok och en glass, i strålande solsken, kan ge lite felskärpa. ;)

Förra veckan släpptes äntligen fortsättningen på den erotiska serie jag är så förtjust i, The Original Sinners. Helgonet är den femte boken och jag har väntat läääääänge på att den skulle släppas. Jag är så förtjust i Søren och Nora och deras öden. Och den här gången har det hänt nåt och det verkar inte avslöjas förrän i slutet... Men det värsta är att nästa del inte kommer förrän i augusti. Och misstänker att det dröjer ytterligare lika månader till fortsättningen på den....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...