fredag 9 januari 2015

Snippor och snoppar och lite vardag.

Jag hann läsa klart boken. Jag skickade in texten. Jag redovisade boken på seminariet. Jag blev godkänd. Jag hann jobba hårt några timmar till. Sen tog kroppen helg. Jag är grymt trött och helt slut i kroppen. Är nog för att jag bestämde mig för att strunta i allt vad skola är i kväll. Ska ju plugga tenta hela helgen. Istället sitter jag här och dricker vin och lyssnar på musik. Ska stänga av datorn när inlägget är postat. Sen blir det en bra bok innan jag somnar.
Den här videon och sången är tydligen riktig hemsk. Sexuellt, porrigt, för lite genus, inte barnvänligt är bara några få av kommentarerna jag läste på Barnkanalens facebooksida igår. Kommentarer som ledde till att man fick be föräldrar tänka på tonen inne på barnkanalens sida. Själv blev jag lite kär i låten. Och frågade min smarta tioåriga son vad han tyckte.
"Det heter bacillakuten, det är ett program om kroppen. Dom sjunger om kroppen. Varför skulle det vara nåt fel?" säger han och tittar på mig som att frågan är superdum. Han hade då bara hört sången så en stund senare såg han videon. Och konstaterade igen att det inte var nåt konstigt. 
Och eftersom vi här hemma gillar både låt och program så bjuder jag på videon. Och hoppas ni gillar den lika mycket. Hela familjen kommer sitta bänkade i soffan på söndag kl.18:25. 

Ha en trevlig kväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...