måndag 22 december 2014

Nyfriserad, klappat och klart.

Nu är det nära! Riktigt nära! Och det är sååå mysigt!!

I lördags tog jag Sebastian med mig för lite sista minuten-shopping. Gick både bättre och sämre än tänkt... Hittade inte riktigt allt det jag hade tänkt men hittade istället annat som inte var inplanerat men bra. ;) Vi avslutade med att Sebastian fick klippa håret. Och som den stora herre han är fick han välja frisyr själv. Mamman gillar.

På kvällen var jag helt slut och fick inte alls så mycket gjort som jag hade velat men all ren tvätt veks och sorterades i alla fall. Skönt att få undan det.

Igår passade jag på att plocka här hemma och på eftermiddagen var Tony ute med tjejerna en sväng, Oskar bestämde sig för att sällskapa med dom och Sebbe var hos en kompis. Så jag passade på att slå in julklappar. Till kvällen hann jag göra lite godis och sill. Tyvärr hade jag inte ischokladformar så det räckte till allt jag hade tänkt göra...

Idag har det stått skola på schemat. Har fått en del gjort. Dessutom tog jag chansen att varva pluggandet med fixandet här hemma. Vilket betyder att alla julklappar är klara nu. Det är bara det vardagliga kvar plus att stryka den stora julduken. Känns riktigt bra!

Nu ska jag passa på att hämta hem mitt minimonster tidigare. Sen ska vi försöka hinna med lite pepparkaksbak varvat med julgodisfix. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...