onsdag 10 september 2014

Alla kan träna med Lifeproof!

Förra onsdagen var jag inbjuden till ett event tillsammans med Alla kan träna och Lifeproof.  Jag tog med mig grabbarna, dom gillar ju att träna. 

Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt mig att det skulle vara för event men vi skulle träna i Humlegården. Jag tror jag såg framför mig nåt friskis och svettis-liknande gympapass i parken. Jag kunde inte ha haft mer fel. ;-)

Jag trotsade mina onda fötter och ignorerade inflammationen, tog grabbarna och vi promenerade från centralen till Humlegården. Den härliga sensommarkvällen visade sig från sin bästa sida.
Väl på plats möttes vi upp ca 12-15 personer. Alla övriga hurtigt klädda i fina träningskläder. Själv kom jag i vanliga bomullstights och linne. Hahaha. Jag skiljde mig från mängden kan man ju lugnt säga.

Vi fick lite information av Clara från Lifeproof om deras mobil- och surfplatteskydd. Hon demonstrerade hur bra dom är genom att kasta sin ipad i gruset. Hårt! Såg helt tokigt ut! Hon tog verkligen sats när hon kastade iväg den... ;-)

Därefter tog Ida Svensson, ambassadör för Lifeproof, från Alla kan träna över. Hon demonstrerade bland annat en app med träningspass från Lofsangruppen.
Vi började med uppvärmning. 9 varv runt Linné-statyn i tre olika tempo, från pratvänligt till spurt. Jag klarade tre... Av nio alltså. ;-) Grabbarna däremot kämpade på för fullt.

Efter det väntade intervallträning. 5 olika övningar skulle göras varav den första var att hoppa stooora lååånga grodhopp. Förutom att mina fötter inte mår bra kan jag bara konstatera att min kropp inte är byggd för den sortens träning. Medan alla andra tränade på i ett rasande tempo fick jag ge upp... Fötter och ben tokvärkte.

När intervallerna var över gick vi över på gräsmattan för att träna överkroppen. Sas det. I mina ögon var det träning för hela kroppen. Hahahaha! Armhävningar och tre andra hemska övningar.... Okej då, det var bara jag som tyckte så. Grabbarna gjorde allt medan mamman fick lov att ge upp. Misstänker att övriga deltagare fick ett gott skratt åt mina få tappra försök. ;-)

Summa summarum - vi hade en riktigt rolig kväll. Två dygn senare började benen kännas okej att gå med i trappor igen. Japps, trots det lilla jag tränade så hade jag grym träningsvärk! Hahaha

Det ska dessutom bli riktigt kul att få chansen att prova Lifeproofs produkter lite mer. Vi väntar med spänning. Jag hoppas att deras flytväst kommer till makens surfplatta. Det vore den perfekta julklappen! Och jag har blivit alldeles kär i deras rosa skal...

Här kan ni läsa mer om kvällen.... Livet från den ljusa sidan. Life in cerice. SpringSara. Dinkelhoppare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...