måndag 7 april 2014

Toppenhelg och prov

Efter en trött men bra fredag följdes en riktigt bra lördag. Jag, Martina, hennes barn och mina tjejer tog det stora gnisseltåget (som mina barn säger om sj-tågen) till Lilith. Vi fick en jättetrevlig dag och jag fick passa på att utmana min ångest. Japps. Sånt har jag dragit på mig.  Jag får för mig att folk ska kräkas till både höger och vänster när jag åker tåg. Sitter på nålar hela resan och hjärtklappningen brukar vara mitt sällskap. Den här gången fanns det dessutom ett barn i sällskapet med risk för åksjuka... Resan dit gick bra. Endast minimal ångest, knappt kännbar.
Hemresan var värre. Ett barn till fick åksjuketablett.  Ytterligare en var trött och hungrig och fick ont i magen... Själv kunde jag knappt slappna av. Tillbaka i Stockholm åt vi middag på donken innan vi fortsatte med pendeltåget hem. Jag åt inte många tuggor. På centralen sa vi hej då till Martina och barnen för att åka åt varsitt håll. Jag såg framför mig en lång tågresa med stor ångest att bita ihop om. Men som tur var fick vi sällskap av en klasskompis till Emilia och hans mamma. Tågresan gick jättebra och vi kom hem utan ångest. Däremot var jag otroligt trött då. Så det var lite skönt att upptäcka då att grabbarna var på rymmen och skulle sova borta. Det innebar att inga barn var uppe extra sent. ;-)

Söndagen gick åt till att försöka plugga lite. Gick så där. Alla var nog lite trötta. Men som den elaka mamma jag är tvingade jag barnen att städa sina rum. Förstå hur hemsk jag var. ;-)

Idag är det pluggande som gäller. Det är prov i eftermiddag i företagsekonomi plus att min excel-uppgift ska in imorn. Den tar massor mer tid än jag hade räknat med. ;-) men nu tror jag att jag har börjat få till det. :-)

Och just det. Jag slängde iväg en cv till kommunens bemanning förra veckan. Idag ringdes jag upp för att få boka in en ordentlig intervju om några veckor! Håll tummarna för mig! Det kan innebära en sommar med jobb = inkomster...

Kolla vilka fina kakor Lilith bjöd på. :-)

1 kommentar:

  1. Vi måste göra om det snart. Den här gången är det min tur att komma till er.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...