fredag 13 december 2013

Känner mig så där underbart härligt glad idag!

Yeay!!! Jag känner mig så jäkla nöjd i skrivande stund!! Och jag tänker njuta av känslan så länge jag kan! Vad jag har gjort? Jo, jag har tillbringat dom sista tre dagarna med att plugga, skriva, skriva och sen plugga lite till. Först avslutade jag inlämningsuppgiften i information & kommunikation. Den var i och för sig inte så jättesvår men jag hade Emilia hemma samtidigt.

Hela torsdagen och ett tag nu av fredagen har jag suttit och skrivit på naturkunskapen. Och jag valde att skicka in uppgiften utan att låta nån annan läsa igenom. Så ja, jag njuter av den där härliga känslan nu innan jag får reda på om jag lyckades få till mina svar eller inte. ;) Det känns bra i alla fall och siktar faktiskt bara på att bli godkänd. Intressantaste frågan var den om HBT och vad som anses normalt och varför. Jag gjorde en chockerande upptäckt i samband med den också. Visst ni att se sent som 2009 slutade man klassa transvestism, fetischism och sadomasochism som sjukdom. Det är helt jäkla sjukt ju! Alla människor jag partajade med i slutet av nittiotalet klassades som sjuka!!! Ja, som sagt, jag blev chockad! Jag hoppas verkligen samhället slutar vara så inskränkt när det gäller HBT och låter alla få gilla vem eller vad dom vill istället!
Men ärligt, det har inte enbart varit pluggande. I tisdags kväll klädde vi granen. Och det är såååå härligt att sitta och plugga i skenet av den! Dessutom var jag på dubbla luciatåg imorse. Malin lussade vid sju imorse på dagis. Dom var så fina sååå! Och jag hade sån tur att vi var klara i tid att jag hann upp och titta på Oskar med. Treorna lussade för hela skolan. Jättefint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...