torsdag 17 oktober 2013

Tröttheten fortsätter.

Ja men vi fortsätter väl på temat trött. För trots att jag var så trött att huvudet tokvärkte igår kväll satt jag kvar i soffan för att se klart Grey's Anatomy. Bara lite envis. Sen tog det en stund att slappna av innan jag väl somnade.
Men det blev en bra natt. Malin väckte mig en gång under den första delen av natten och sen vaknade jag strax före klockan runt sex.

Idag är tjejerna hemma. Malin för att vi ska vara säkra på att hon inte längre smittar innan hon får gå på dagis igen. Emilia gnällde över ont i magen så vi tar det säkra före det osäkra.

Idag är inget inplanerat. Skönt. Fast jag borde plugga lite. Vi får se...

2 kommentarer:

  1. Det här med sömn är ju lustigt tycker jag ..!!
    Experter säger ju att man aldrig kan sova igen förlorad sömn!?... Men jag håller inte med för visst sjutton kan man känns sig så utvilad om man någon natt fått sova mer än man brukar och har haft bra sömn på de:)...
    Eller är det bara så att man känner sug utvilad till Max då för att man bara har dåligt att jämföra med !! Jag vet inte!?...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du! Jag har också lärt mig att man inte kan ta igen förlorad sömn. Det handlar nog mer om att kroppen får vila ut ordentligt! :)

      Radera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...