torsdag 17 oktober 2013

Godis i massor!!!!

När vi var på bloggmiddagen delades det ju ut en massa skoj i alla goodiebags. Själv blev jag helt lyrisk över allt godis. Eller vad säger ni om 1kg HARIBO Matador Mix. Yummy!  
Och så fick vi en massa småpåsar med Malaco Viva Lakrits. Dom är ju så goda!  
Det låg en liten påse med blandad choklad från Godisbolaget plus att vi fick ett presentkort på mer godis. Jag hoppas kunna hämta mitt i helgen.
 
Dessutom låg det en på med Djupur med i goodibagen. Tyvärr har jag inte fått smaka den. Råttorna hann stjäla den. Och nu är jag ännu mer sugen att smaka, när jag har läst att det var det bästa av två världar - lakrits och choklad! Nästa gång en påse Djupur kommer innanför våra dörrar ska den gömmas för råttorna... ;)

4 kommentarer:

  1. Den var VÄLDIGT god! Så köpt hem och göm! Jag ska har ätit min sista minipåse idag, ska försöka hämta de där 2 hektona nästa vecka och har lagt undan kilot låååångt in i ett skåp. Vaddå lördagsgodis... här har det varit varenda dag sen bloggmiddagen :-/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var så surt att upptäcka att den saknades. Malacolakritsen hann jag äta och haribopåsen åt vi som lördagsgodis under två lördagar. Chokladen njöt jag av! :)

      Radera
  2. Ja, helt galet mycket godis! Här har det också blivit lördagsgodis nästan varje dag! :) Tur att det är vinter och bikinisäsongen är långt borta! :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...