fredag 20 september 2013

Rea på lindex, gravid och barnfritt...

En lång dag går mot sitt slut. Och idag känns den lång. Kanske för att jag har varit i farten hela dagen. Efter lämning i morse kastade jag i mig lite frukost innan jag gav mig iväg till stan med Johanna. Hon ville ha sällskap.

När vi var klara svängde vi in på Lindex. Jag har kollat efter regnkläder till barnen och idag, och resten av helgen, har dom 20% rabatt på barnkläderna. Och regnkläderna var på paketpris just nu. Super! Jag fick byxorna för 23kr. ;-)

Vi åt en god mezelunch och hamnade sen på espresso house där jag tog en chailatte och kladdkaka. Det blev lite i mesta laget. Och när jag satt där, nersjunken i en djup fåtölj och var väldigt mätt putade magen ut ganska bra. Så jag postade en bild på facebook och instagram, med texten "bilden säger väl allt". Enligt maken var jag elak mot mina vänner. Själv hade jag kul. Och nä, nån mer graviditet kommer den här kroppen aldrig få vara med om. Nu är jag nöjd!

Just nu är det bara jag och Malin hemma. Maken är på mässa och barnen hos sin kusin. Malin har beställt taco till middag så det ska jag laga till. Sen kör vi nog på fredagsmys när resten kommer hem. :-)

1 kommentar:

  1. Ja lite dum va du:).. Men jag tyckte de va kul och fundera ut va bilden ville visa för gravid trodde jag faktiskt inte att du va..)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...