lördag 5 januari 2013

Lite nytt!

 
(före)
Jag har en längre period känt att jag behövde förändra headern på bloggen. Eller att jag i alla fall behövde byta ut bilden på mig. Jag tog den bilden när jag mådde som sämst i våras och jag har hela tiden tyckt att det syns så tydligt. Idag har jag äntligen hittat energin att fixa med headern. Jag har inte helt hundra nöjd ännu men nästan. Plus att bilden på mig kommer att bytas ut inom kort. Men jag tänkte vänta till jag har fått i nya omgången hårfärg i håret först. :o)
 
(efter)
Annars händer det inte så mycket här hemma just nu. Vi har lov och bara är. Igår gick jag och Emilia över till bästa svägerskan och var där halva dagen. Även Oskar kom dit när han kom hem från mormor och morfar. Dom hälsar förresten att Sune i Grekland rekommenderas! På kvällen lagade jag till en smaskig middag och tände en massa ljus. Och ja, till slut lade sig lugnet här hemma.
 
Idag har vi mest bara varit igen. En tur till centrum nästan hela familjen i det fina vädret. Vi som skulle ha spel och datorfritt har tillbringat en massa timmar med just dessa aktiviteter. ;o) Vi får helt enkelt se till att göra nåt mer vettigt i morgon. Å andra sidan är det bara imorgon kvar på lovet så det kan ju vara värt att inte planera in massor.
 
Nu kikar vi på Stjärnorna på slottet. Eller det går i bakgrunden medan jag sitter här och maken surfar på mobilen. Sociala familjen. Å andra sidan är planen att stänga ner datorn nu, stänga ner mobilerna och faktiskt vara sociala med varandra. Men det är ju bara så kul med Ruzzle och Quizkampen. ;o)
 
Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...