onsdag 2 januari 2013

God fortsättning!

Efter en lång dag med massor av trots fick vi en jättefin nyårskväll. Vi åt toast till förrätt. Alla anpassade efter person. Riktigt lyckat. Till varmrätt hade Tony lagat lammstek med potatisgratäng som serverades med jättegod sås. Till efterätt blev det magnumglass och sen åt vi kex och en massa ostar senare under kvällen.

Malin somnade redan vid åtta men dom andra tre höll sig vakna till efter tolv. Vi fick som sagt en riktigt mysig kväll.

Igår gick jag och barnen promenad med mormor, morfar, farmor och farfar mitt på dagen. I övrigt var vi mest hemma och tog det lugnt. Kändes skönt det med.

Idag var det tänkt att barnen skulle tillbaka till fritids och dagis men en rejäl sovmorgon ändrade på planerna. Och inte mig emot. :-) Vi ska ha julgransplundring. Inte för att jag har tröttnat på julen, utan för att belysningen har gått sönder. Och det ser såååå trist ut med släckt gran. Så vi passar på medan alla är hemma. Däremot kommer vi inte städa bort nån annan jul  ännu. Till kvällen har jag lovat barnen att vi ska baka pizza. Ska bli skoj.

Jag kom på att jag måste göra en återkoppling till mitt nyårsinlägg. Jag skrev ju hur mycket sjukdom jag råkade ut för under vinter och vår. Sen glömde jag att säga att jag faktiskt inte hade en endaste sjukdag för egen del under hela hösten!!! Några förkylningar men inte mer än så. Så ja, jag tror stenhårt på att om man mår bra i det man gör mår kroppen bra med. :-)

1 kommentar:

  1. Vad skönt att du sluppit fler sjukdagar :) Men som du säger, man mår nog bättre fysiskt om man mår bättre psykiskt. Det var nog bra för dig att börja plugga :) Ta hand om dig.
    God fortsättning vännen. Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...