måndag 31 december 2012

Året som gått 2012!!!

Januari
2012 startade med vårväder innan vintern dök upp i slutet av månaden. Tre av barnen fick följa med mig på Disney on Ice. Jag var hemma pga sjukdom nästan hela månaden. Inte ens godis fick jag i mig under influensan... Och så fyllde jag år. ;o)

Februari
Månaden fortsätter att kantas av min egen sjukdom. Det var precis att jag klarade mig ifrån en lunginflammation. Jag funderade över vad lyx är. Maken fick jobb! Vintern fortsätter vara lite halvdann och vårtecknen kommer tidigt.

Mars
Våren visar sig från sin bästa sida! Tidningarna skriver om att bantningsmedlen är rena rama sockerbomberna. Jag operaras för nageltrång och haltar fram ett par veckor. Balkongen fick sig ett rejält lyft med nya möbler och jag hittade min lilla oas.


April
Jag stegar av mig kilon och njuter av våren. Våran stora blir väldigt stor då han får ge sig iväg alldeles själv på pendeltåget! Påsken firas med massor av god mat! Vi åker på magsjuka x3. Båten hamnar i sjön. Barnen får en kusin till! Emilia och grabbarna är med och tänder Valborgsbrasan.

Maj
Underbara Andrea tar med sig tre av barnen till landet! Jag funderar massor över livet och framtiden. Sommaren är runt hörnet och jag bestämmer mig för att börja i skolan till hösten. Den första bloggmiddagen går av stapeln. Grabbarna får gå på Gröna Lund för första gången. Jag blir sjukskriven pga stress...



Juni
Livet är tungt och motigt. Många timmar tillbringas i soffan innan det börjar vända. Vi går på studentmottagning. Jag funderar över midsommar och traditioner. Mina promenader utvecklas till jogging!!! Vi kommer äntligen ut på sjön! Skolavslutningar firas! Midsommar firas!




Juli

Sommaren är av det lite svalare slaget men för det mesta torr. Vi solar och badar. Sjukskrivning byts mot semester. Jag tar barnen och åker på sjön medan Tony är hemma och jobbar. Malin fyller år. Deras kusin D fyller år. Emilia fyller år. Tre gånger tårtkalas på Korpen. Kusin M fyller också år, men firas hemma. :o)

Augusti
Livet börjar kännas riktigt bra igen! Grabbarna får följa med mig på biopremiär. Jag tar upp mitt joggande efter semesteruppehållet. Resultatet är allt annat än bra då jag får tokont i fötterna. Laddningen inför lchf-loppet blir så där. Vi äter kräftor! Skolan börjar! Riktigt spännande! Jag kryssar med alla glada bloggmammor igen! Temperaturen hamnar under 10 grader. Burr!

September
Skolan tar upp en stor del av min tid. Vi köper ny begagnad soffa. Efter ett par om och men blir det bra. Vi går på svamppromenader i skogen. Jag grubblar över varför tidningarna vecka efter vecka visar vem som är rikast eller liknande... Det brinner i en lokal i källarvåningen. En lätt mardröm innan det var avklarat. Terminens enda vabbdag för mig. Barnen färgar håret när dom klipper sig. Sebastian fyller 10 år!


Oktober
Vi åker på magsjuka, jag skriver prov och vi plockar lite mer svamp. Jag har Me&I-visning. Båten töms och ska upp ur sjön. Tony bryter båda hälbenen och blir sjukskriven. Jag går på Skansen med Oskar och hans klass. Nostalgi. Den kalla hösten kommer. Underbara Barn likaså. Ventilationen i lägenheten fixas. Vi fryser.

November
Äntligen får jag se sista delen av Twilight! Bloggmiddagen går av stapeln igen. I mycket större tappning! Vi fortsätter frysa. Jag går på moderna museet. Julen börjar sakteligen flytta in. Ett arbete om tvångssteriliseringar påbörjas. Jag går på föreläsning med Emma Jangestig. Käsnlosamt. Vinter dyker till slut upp. Bloggen blir lindaw.se. Tony fyller år. Han är dessutom fortfarande sjukskriven.

December
Snön kommer i STORA mängder och skolor och förskolor stänger. Prov och skolarbeten avlöser varandra. Arbetet om tvångssteriliseringar ger mig en massa A i betyg. Malin bestämmer sig för att blöjan börjar bli överflödig. Vi tar det i hennes takt. Oskar fyller år. Lucia firas! Nidfigurer i Kalla Anka diskuteras. Den ockulta julkalendern likaså. Tony börjar jobba lite igen. Vi gör en massa gottis inför julen. Jag vinner två stora vinster! Jullov!!! En härlig jul firas på hemmaplan! Jag avslutar året med att färga håret rött!

Sammanfattat
Året började med en väldig massa sjukdom för min egen del med ryggproblem som sen avlöstes av influensa som fortsattes med dubbelsidig öroninflammation och början till en lunginflammation. Det vände och livet kändes helt okej. Jag stegade på, tappade massor i vikt och mådde riktigt bra ett tag. Vintern var inte allt för snörik och våren kom tidigt. Det var ändå en bra vinter, speciellt som jag var inställd på den.

I slutet av våren tappade jag all ork och det slutade med en lång sjukskrivning för att komma till rätta med mitt mående. Jag valde att ta tjänstledigt från jobbet och ge mig ut på nya äventyr. Efter en lång men härlig sommar började skolan. Jisses vad jag var spänd och nervös första veckan. Men det har bara gått bra. Jag har dessutom fått nya vänner på köpet. Dessutom var beslutet att sluta jobba det bästa jag kunde ha gjort just då.

Hösten började på topp och livet kändes super! Men så gjorde Tony sig illa, riktigt illa. Det kändes ett tag som att vi inte skulle få ha det bra, att livet inte skulle få kännas bra för oss. Men dom känslorna släppte och idag känns livet riktigt bra! Det känns verkligen som att vi avslutar ett tufft år på topp!!!

Jag har mått allt från botten till toppen under året som har gått. Jag har mött nya människor som berikar mitt liv. Ett härligt år!!!

 
 

2013
Jag hoppas att kommande år fortsätter lika bra som det här året har slutat! Jag fortsätter med skolan minst ett år till, maken har numera en fast anställning, Emilia ska börja skolan och Malin blir äntligen ett av dom större barnen på dagis! Jag känner mig positiv inför året som kommer och jag hoppas det kommer innehålla många glada skratt, många härliga stunder med familj och vänner och framför allt att vi får vara tillsammans!
GOTT NYTT ÅR!!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas 2013 inte kantas av influensor och annat trist :(
    God fortsättning vännen- Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...