lördag 15 december 2012

Resultat, vinst och pyssel...

Hur gick det på provet igår då? Jodå, det kändes helt okej. Och jag utnyttjade inte alla fyra timmar heller, bara nästan. Så nu återstår att se vad resultatet säger. Däremot fick jag tillbaka betyg på min muntliga redovisning om tvångssteriliseringarna. Den låg på gränsen till ett A! Yeay!!! Helt ärligt känner jag mig lite stolt!!

Under kvällen sen så ringde dom från Ica för att meddela att jag hade vunnit andrapris i deras lucialotteri. Eller det va ju inte lucia... Dom har varje år skinkförsäljning till bra pris under en eftermiddag/kväll. Jag och Sebbe gick in i onsdags, mest för att provsmaka och han ville då tävla.. Så jag skrev ner mina svar jag med. Och vann som sagt andra pris! En stor korg fylld med en massa skoj. Jag har inte öppnat den ännu men har sett att det är glögg, kaffe, russin, pepparkakor, en Aladdinask och en söt tomte. Allt för en glöggfika alltså. Jag och grabbarna hämtade korgen igår kväll. Jag fick köra hem den i pulkan. Den var både för stor och för tung för att bäras hem. Yeay vilken skoj julklapp!

Idag väntar lite städning här hemma för att vi sen ska ge oss på att klä granen. Och jag tänkte övertala make och barn att baka pepparkakshuset så det blir klart med. Det är lika bra att försöka hinna med en del idag.
Dels är det ju bara en vecka kvar till jul nu, dels blir det en aning annorlunda hemma nästa vecka. Maken ska börja jobba igen efter sin sjukskrivning och jo, vi är ganska vana att ha honom hemma på dagarna nu. Det kan nog vara bra att dela upp allt som ska göras till jul på både denna och nästa helg. :-)

En riktigt bra sak är i alla fall att julklappsshoppandet är i stort sett helt klart. Det saknas bara två små saker till grabbarnas sockor. Dessutom var Tony och handlade igår och listan var förberedd med maten inför julen med. Det känns så bra att vi har kommit så långt alla redan.
Speciellt som morgondagen dessutom går bort för mig. Grabbarna har bortamatch så det blir till att sitta i en gympasal. Och resten av morgondagen måste jag plugga. Har ett svenskaprov på måndag...

Så frågan nu är om jag ska slumra om en stund eller påbörja plockandet redan nu...? Det lutar åt det senare. För finns det nåt bättre än att få plocka i lugn och ro utan att nån stör?

Och just det... Måste ju bara uppdatera om vår följetong med innetemperaturen. Det var en man här i veckan och fixade det sista med ventilation och luftflöden. Tony sa till om att vi hade det väldigt kallt och visade att det dagtid för det mesta låg mellan 16-17 grader i grabbarnas rum. Mannen höll med om att det var för kallt och skulle meddela Nybo att dom behövde höja temperaturen inne. Och yups, det gjorde dom. Termometern i vardagsrummet står på fönsterbrädan ovanför elementet. Den har visat mellan 19,5-23 mest hela tiden. Det högre efter första justeringen som gjordes. Igår visade den 30 grader. Och det var samtidigt bara -1,5 ute. Nu har dom dragit på med rejält med värme. Och i grabbarnas rum, som inte kom upp över 18 nån gång var det sent igår 19,9. Så nu njuter vi lite av att inte behöva pälsa på oss allt för mycket här hemma. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...