onsdag 12 december 2012

Mys flera gånger om!

Idag står den sista julklappshandlingen på schemat. Jag känner att det är sista chansen nu. Så jag lämnade tjejerna på dagis och har nu mellanlandat hemma för att äta frukost och fördriva lite tid innan affärerna öppnar.

Det blev en ensam frukost i lugn och ro. Maken är i väg. Riktigt rogivande! Medan jag satt där och bara var kom jag på att det kanske är dags att sätta upp ljusslingorna barnen skulle få. Sagt och gjort.

Oskar fick en med olikfärgade lampor uppe hos sig. Nu kan han nog inte gnälla på att det inte är mysigt i hans säng längre. :-) Sebastian fick en slinga med små spöken på. Tror det blir en hit. Och Emilia har fått en röd med glitter och pärlor. Jättefin!

Jag kom på sen att jag kanske skulle ha ordnat nåt åt Malin med... Får se hur hon reagerar i eftermiddag. :-)

Annars då? Jodå. Det har börjat diskuteras betyg i skolan. Spännande. I svenskan har jag fått möjlighet att skriva om ett prov som gick så där för att höja hela betyget. Känns bra. Så ett prov väntar nu.
På fredag väntar dessutom ett fyra timmar långt nationellt prov i matte. Där har jag inte satt ribban lika högt. Hoppas på E i alla fall. ;-) Sen är det bara en historieuppgift kvar att färdigställa så är jag klar för den här terminen. Mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...