torsdag 4 oktober 2012

Tiden som försvann och trubbel...

Tiden bara försvann igår. Flera gånger satte jag mig med mobilen för att jag skulle blogga lite men så kom nåt och avbröt mig varje gång. Tanken var att jag skulle ha plugga hela dagen igår. Jag skulle bara fixa lite småfix från möblandet i tisdags. Jo men visst. Klockan ett tittade jag på klockan och fick halv panik för att jag inte skulle hinna äta lunch innan jag skulle vara i skolan hos Oskar för utvecklingssamtal. Jag fick kasta i mig mackor på vägen dit.

Här hemma hann jag tömma, flytta ut och sen fylla igen, fem cd/videohyllor från vardagsrummet till tjejernas rum. Jag är jättenöjd med slutresultatet. Ska ta bilder sen så får ni se. Under tiden får ni nöja er med att se årets skolfoto på Sebastian.

Eftermiddagen försvann i samma tempo den med. Först utvecklingssamtalet hos Oskar, sen följde jag med honom till simhallen (fritids gick i väg medan han hade samtalet) sen handla och hämta tjejerna... Hade en incident med Sebastians fritids också för jag hittade Sebastian när han kom ut från Ica. På fritidstid. Tydligen är det okej att barnen springer och handlar tuggummi, ensamma, på fritidstid. Jag ser inte hur det kan vara rätt nånstans. Varken att äta tuggummi på fritids tid eller att barnen får gå själv till Ica. Vilken koll har personalen då och om det händer nåt, var ligger ansvaret då? Gäller försäkringarna då? Nä, det blir ett argt samtal med fritids idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...