onsdag 19 september 2012

Beslutsångest

 
Jag sitter här vid skrivbordet. Har precis gjort klart engelskauppgiften till i morgon vilket känns väldigt bra. Det som igår kväll kändes som jättemycket gick på ett kick idag när jag slapp dunderhuvudvärk och högljudda barn runt mig. ;o)
Egentligen borde jag inte ens titta på datorn och passa på med skolarbetet medan det är tyst hemma och minimonstret sover. ;o)
 
 
 

Malin Ligger och sover middag. Efter att vi hade varit ner till Kvantum en snabbis för att handla blev det en snabb lunch och medan jag åt klart min mat lämnade hon bordet. Jag hörde henne från början men sen blev det väldigt tyst. Jag gick iväg för att kika vad hon hade hittat på och då låg och snusade så sött nerbäddad i sin säng. 
 
 
 

Jag misstänker att det tar lite på krafterna att tjoa runt och vara busig mest hela tiden. Det är i alla fall så Malin har tillbringat förmiddagen. Efter frukost roade hon sig med att stå i soffan och köra vagn och tittade jag bort var hon snabbt uppe på vardagsrumsbordet med vagnen...
När jag tröttnade på henne körde jag in henne i hennes rum och gick själv in och plockade lite i grabbarnas rum. Hon kom farandes efter och visade upp vilken duktig klätterapa hon är...
 
 
Just det, förresten,
är det nån av er som planerar att köpa Gevaliakaffe eller Tassimokaffe närmaste veckan och som kan tänka sig att skänka bort kvitton till mig?
Man kan samla ihop till en egen Tassimo och jag behöver kvitto på två paket kaffe till (av tio)!
 
Hojta i så fall!!! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...