måndag 4 juni 2012

Lite upp, lite ner...

Nyss när jag stod och väntade på bussen i strålande solsken konstaterade jag att sommaren nog är på väg tillbaka efter helgens kyla. Vänder mig om och ser ett barn i täckjacka!!!
Stackars unge säger jag bara. Själv funderade jag på om t-shirt skulle vara lagom för egen del...

Annars då? Ja, tiden rullar på. Känns lite som att det är ett steg framåt, ett steg bakåt just nu. Huvudvärken har varit ett ganska stadigt sällskap igen vilket inte är allt för skoj. Jag försöker ta mig i kragen och inte bara hamna i soffan på dagarna men det är svårt när orken är minimal.

Igår var jag iväg med barnen på bio. Vi fick en inbjudan av MGroup att se nypremiären av Tigers Film. Så jag, Sebastian, Oskar och Emilia åkte iväg. Det bjöds på sempers småfolk  och Ramlösa till filmen. Det fanns även ansiktsmålning och teckningstävling.
Som avslutning fick alla barnen en varsin goodiebag. Stor lycka!!!

Tyvärr var inte ungarna på allra bästa humör så det blev lite tjat från mig om att dom skulle sköta sig. Hela dagen gjorde att huvudvärken var nästintill på migrännivå hela kvällen och fortfarande hänger kvar idag...

Men bara en sån simpel sak som att solen skiner och värmen gästspel gör mig på bra humör. :-)

Och bara så ni vet, jag läser alla fina kommentarer men just nu har jag svårt att hitta ron att sätta mig att svara... Men jag blir jätteglad av det ni skriver!!!

1 kommentar:

  1. Ja lite värme och sol skulle sitta fint nu, jag hoppas du rätt att sommaren är på väg tillbaka :) Kram fina

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...