lördag 19 maj 2012

Besök, shopping och en massa gottis

Ibland får man mer hjälp än man behöver. ;o)

I torsdags hade jag en riktigt bra dag. Johanna kom över med sina ungar och vi lunchade tillsammans och fick några härliga timmar ihop. Och jo, alla barnen var med också. Dessutom blev vi med en ny diskmaskin här hemma.
Vi hittade en 45cm golvmaskin till en billig peng och Tony var i väg och hämtade den. Nu ska vi bara koppla in den. :o) Men det känns super! Har velat ha en sån länge men nya är ju mycket dyrare än vad dom med 60cm i bredd är och begagnade är dom inte lika lätta att hitta.

På torsdagskvällen var vi iväg på grillmiddag med svärfamiljen. Vi hade strålande solsken och kunde sitta ute och länge utan att behöva pälsa på en massa kläder. Ljuvligt! Vi åt gott grillat kött och sen fick en massa italienska ostar där den ena var godare än den andra. Mums!!!

Fredagen började med en massa tjaffs med barnen. Sebastian var nervös inför stundande läger och klarade inte av nånting. ;o) Jag fick, som tur är, lite extra energi och vi lyckades både packa och städa barnens rum. :o) Dessutom bjöd jag in Andrea och hennes ungar så jag fick även då riktigt härligt sällskap!! Maken jobbade ju så honom blev det inget sällskapande med.

Inte förrän till kvällen i alla fall. Då åt vi en god middag och provade ett nytt vin som föll mig i smaken. Och kikade på lite Let's Dance. Mer än så orkade vi inte med...

Lördag då? Vet inte... Funderade på en tur till pappa men känns samtidigt som att det kan vara skönt att bara vara hemma... Får äta lite frukost och se hur jag känner sen...

2 kommentarer:

  1. Det beror ju helt på om man ska läsa in hela gymnasiet, hur mkt man läser varje termin. jag läste så som man ska varje termin, läste en sommar med. så jag blev egentligen klar på 2½ år

    SvaraRadera
  2. Ja jag känner väl lite så att det flyter på av sig själv och vad man bloggar om.
    Tack för din kommentar för man undrar ju om man kanske omedvetet skrivit för mycket Känner inte så men tänk om man blivit blind av rena farten liksom! :)

    Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...