fredag 30 mars 2012

Snö och smaskiga sommarnyheter!

Vilket härligt väder! Ena sekunden strålande solsken, nästa vräker snön ner för att lika snabbt övergå i sol igen. Där emellan är det mulet. :-)
Och jo, jag gillar det. Har ingenting emot väderväxlingarna. Mindre kul är temperaturen. Jag gillar värmen och hade vant mig av med tjock jacka. ;-) Men jag har hellre blandväder med snö nu än i maj. Det är ju ändå fortfarande bara mars. :-)

Gårdagens tidiga morgon visade sig bli riktigt rolig! Vi var några från vår restaurang och några från en annan som fick information om vårens och sommarens kommande kampanjer. Som jag längtar! Mycket nytt och gott! Vi alla fick laga oss varsin lunch för att veta hur det ska göras och hur det kommer smaka. Shit vad gott!

Och i och med att jag började tidigare kom jag hem tidigare. Riktigt skönt!

Idag lär jag inte komma hem lika tidigt. Jobbar lång dag. Farmor och farfar hämtar barnen för att först gå till simhallen och sen bjuda på middag. Tony och jag äter middag först när jag kommer hem. Känns riktigt lockande att få sitta ner bara han och jag. Hinna prata en liten stund utan barn som avbryter. :-)

2 kommentarer:

  1. Inte mera snö nu. Vill inte. Här skiner solen iaf
    kram

    SvaraRadera
  2. hehe vi ska få snö i veckan men va fan som du säger, hellre nu än sen!
    här grönskar träd och mängder av blommor så även om det blir lite halvknas väder så kommer vårkänslorna inte att försvinna

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...