måndag 26 mars 2012

Längst in i garderoben...

Gomorron, gomiddag!
Första vardagen med sommartid var en tröttare morgon än vanligt. Dels hade jag svårt att vakna när klockan ringde, dels var barnen trötta. Speciellt Sebastian som är den jag oftast väcker på morgnarna redan innan. Men upp kom vi och till slut i väg. Grabbarna till skolan, tjejerna till dagis och jag själv besökte vårdcentralen. Förhoppningsvis var det sista gången jag fick min tå omplåstrad där. Äntligen! Jag riktigt längtar efter att få gå utan plåster och förband på tån. Jag har haft det på i en månad nu. Känns riktigt drygt!

En glad överraskning i morse var inte dom trasiga jeansen... Upptäckte det i och för sig redan igår men det var först idag jag letade fram ett alternativ. Och hittade ett par jeans som jag fick av Skrotmamman kort efter att Malin föddes. Då satt dom riktigt bra men sen, när jag började gå upp i vikt igen åkte dom in i garderoben och där har dom legat sista året. Idag tänkte jag att jag i alla fall måste prova. Och dom satt okej! Inte perfekt men okej! Så jag var tvungen att väga mig. Morgonvikten innan frukost var minus 2kg till!! Det kändes riktigt riktigt bra!!!
Och det förklarar varför mina arbetsbyxor inte sitter lika skönt längre. ;-)
Så nu ska jag faktiskt ta det här som en sporre och försöka dra ner på gotteätandet på kvällarna. Det är min största ovana...

Nä, nu ska jag försöka hinna läsa ett par minuter innan det är dags att kliva av. Ha en bra dag!

Och just det. Bilden visar den första tvätten hängd ute för i år! Härligt!

3 kommentarer:

  1. åhh va kul!! sånt gör en lycklig

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt med jeansen :) sånt kan göra en hel dag. Kram fina

    SvaraRadera
  3. haha så roligt att jag alltid bli påmind att tvätta när jag läser bloggar. Tur jag läser blogar för annars kanske det aldrig blev något tvättat. Så tack! ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...