tisdag 13 december 2011

Underbart söta Tröstisarna!

I höstas sprang jag första gången på Tröstisarna. Då i någon blogg jag surfade förbi. Sen dess har jag sprungit på dom flera gånger och är så otroligt förrtjust i dom!

Nu har jag blivit tillfrågad om jag vill vara ambassadör för Tröstisarna och självklart tackade jag ja till det!

Tröstisarna är sex underbart söta figurer - Mamsi, Blåbert, Lilly Adoria Pink, Monky Ponky och Hit & Dit.

Tanken med dessa små söta Tröstisar är att dom ska finnas där som tröst när du är rädd eller ledsen, kanske saknar du någon eller bara har behov av tröst ändå.

Emilia ska få Tröstisarnas Gosedjursplåster i julklapp! Jag misstänker att det kommer bli en perfekt julklapp. På hennes avdelning på dagis får dom inte ha med sig nallar och leksaker längre. Men jag kan helt klart tänka mig att sätta på henne ett Gosedjursplåster som hon kan mysa med vid tillfällen när hon annars hade velat ha sin nalle som tröst.

Gosedjursplåstren är dessutom så smarta att det dels är vanliga plåster i förackningen att sätta på sår men också dessa små söta supermjuka figurer som man kan använda även när man inte har ett synligt sår!
Vill du köpa egna Tröstisar hittar du dom hos Kronans Droghandel-apotek och Babyproffsens butiker. Se <HÄR> för en mer detaljerad lista!

Vill du veta mer om vad Tröstisarna är och står för föreslår jag ett besök på deras sida!

Jag är dessutom riktigt imponerad när jag läser att Tröstisar är nominerade till Formex Formidable 2011. Ni får gärna hjälpa till att rösta på Tröstisarna!

5 kommentarer:

  1. håller m linda dom e så söta:) jag såg dom på underbara barn första ggr nu e dom slut men jag ska köpa nya dom går åt eftersom dom funkar till annat än sår:)!

    SvaraRadera
  2. Virre - ja, dom är verkligen superfina! Och perfekta som tröst!

    SvaraRadera
  3. Haha, det har ni säkert haft men jag är fruktasnvärt blind för detaljer så jag lägger aldrig märke till märke på handväskor eller sånt. Usch, nej - jag vill inte klämma och känna för då MÅSTE jag väl ha en.
    Och kommande föräldraledighet i kombination med diverse dumma utgifter hela hösten plus alldeles för många VAB dagar innebär noll utrymme i ekonomin för såna utsvävningar. Stadium hade ju en för 99:-, så det får väl räcka antar jag. Men ska nog sätta en höööögt upp på önskelistan till jag fyller i vår! ;

    Tröstisar hade jag också missat. Hur söta var inte de då?!

    SvaraRadera
  4. måste bara fråga, får de inte ha gosedjur/snutte alls? inte ens på sin hylla??? det får våra barn självklart ha, men de får inte leka med dem. behöver man sin nalle får man sitta med den en stund i soffan och sedan lägga tillbaka på hyllan. LÅter väldigt märkligt för mig att de inte får ha något alls på förskolan...?

    SvaraRadera
  5. Alfvan - jo, du behöver en! Jag lovar! Så värd pengarna!
    Kan lägga till att ingen av våra används som skötväska numera, men används dagligen! :-)

    Linda - nops! Dom vill inte det heller helst. I alla fall inte Emilia. Hon är där och leker med den iaf då.
    Hon fick tom nån kommentar att hon är så stor att hon inte behöver nån nalle! Tur att inte jag var där då!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...