tisdag 25 oktober 2011

Willvin Walkers 25/10

Efter en härlig kvällspromenad hade jag lyckats få ihop dagens steg. Målet var ju femton tusen steg. Återstår att se om resten av veckan går lika bra som den börjat. :-)

Dagens steg blev 15593 stycken!

4 kommentarer:

  1. Jag tycker det är så häftigt att du bestämde dig för att sätta ett mål på 15000 istället när du märkte att du kunde komma upp och över 10000!

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är! Jag är glad bara jag får ihop steg. Fast jag har ju varit med i en tävling i 4v så vissa dagar vill jag bara slappa nu. Fast jag har nästan kommit upp i 10 000 idag. Får se vad det landar på innan jag hoppar i säng.

    SvaraRadera
  3. Anna, mölnbobo: det beror på vilken stegräknare du använder =) du knatar på grymt bra. jag använde en annan stort som dinglar runt halsen i våras men den räknade bara stegen på "riktiga" promenader, alltså inte av att gå runt hemma =)

    SvaraRadera
  4. Martina - jag måste ju testa om det funkar ju! ;o)

    En mölnbobos liv - Det ligger lite extra energi bakom stegen när dom ska upp i 15000, då är det inte bara vardagssteg längre.
    Jag tycker du jobbar på bra!!!

    Linda - min räknare går ju att ha runt halsen, eller i fickan, och jag har den i bh'n. Jag upplever att den räknar bättre när det är stilla än hänger och dinglar. Får ihop mellan ett och två tusen steg bara hemma varje dag... Så jag har ju räknaren på mig från det att jag vaknar till jag går och lägger mig. :o)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...