onsdag 26 oktober 2011

Omstart tack!

Barn som varit vakna i omgångar under natten, hosta som stör och sen släppte dessutom nån ut monstrena... Där har ni våran morgon!

Stal mig en stund här vid datorn för att få nåt annat att tänka på. Tänkte dessutom ta mig en promeand i samband med att jag lämnar Emilia på dagis. På det viset borde jag komma undan kvällspromenaden ensam i mörkret. Plus att jag inte har tid för den idag då det är möte med hyresgästföreningen och sen självklart Grey´s anatomy!

Hoppas ni andra haft en bättre start på dagen!!!

4 kommentarer:

  1. Hmm kan det vara så att ni fick allt gnäll hos er så det inte räckte hit?
    (Fast Benji var ju faktiskt en aning gnällig i natt)

    SvaraRadera
  2. SV: Här ute på landet är det ingen "fara" att ge sig ut i elljusspåret och jag som är lite mörkrädd tycker nästan det är värre att gå där, än då vi går fram i mörka skogen. Får för mig att jag "ser" sker i spåret...Men idag ska jag till Rusta och kolla om de har en pannlampa som jag kan ha. Känns skitfånigt, men å andra sidan är det nog ingen annan som är så tokig att de går runt i skogen den tiden...det läskigaste är att vi har MYCKET vildsvin här och de är INTE roliga att möta...
    Hoppas resten av dagen blir bättre för dig! Själv låg jag vaken till 03.00...
    kram

    SvaraRadera
  3. Martina - då skyller jag allt på dig. ;o)

    Jenny - här är det nog inte heller nån fara att ta spåret i mörkret men känns inte så lockande att göra det själv. Jag går gärna med musik i öronen så då hör jag ju inte om nån dyker upp heller... Och smart där med pannlampa!!!

    SvaraRadera
  4. sv: Ja jag gick på enbart kakao-shakes (är enda smaken jag gillar) i 7 månader, något jag INTE rekommenderar till mina kunder, då det kan sätta sig lite på hjärnan och jag har fått svårt att äta efter det. Men att köra några veckor/månader är helt ok. Jag är väldigt "lyhörd" på om mina kunder börjar tycka att det blir "jobbigt" att börja äta igen - då får de börja på en gång, så de inte hamnar där jag var. Med Cambridge viktprogram äter man enbart shakes/soppor till att börja med, men sedan är programmet sådant att man börjar lägga till måltider och går fortfarande ner i vikt.

    Men för mig var det så "enkelt" att äta enbart 3 shakes/dag, för då behöver man inte göra några val. Jag är en "allt eller inget"-människa helt enkelt. Och min rådgivare var inte engagerad alls, tyvärr... å andra sidan kan jag inte svära på att jag lyssnat på henne i alla fall - envis som jag är då jag ger mig in i något.

    kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...