onsdag 26 oktober 2011

Kronfågel Deli + Spot and Tell = GOTT!

Häromveckan provade vi, genom Spot and Tell,  Kronfågel DELI kryddmarinerad kycklinglårfilé med prosciutto & salvia och kryddmarinerad kycklingbröstfilé med grillad paprika.
Det blev en sån där improviserad middag när vi hade glömt bort att planera in vad vi skulle äta och kycklingen låg i kylen.

Jag hade planerat in att göra nåt extra festligt men nu blev det "bara" ugnsrostade grönsaker. Inte fy skam det heller. ;-) För det kändes ju festligt ändå!

Potatis, kålrot, palsternacka, morötter och rödbetor rostades i ugnen tillsammans med lite olja och salt bara. Supergott! Till det serverades fetaost och lite grönsaker. Och ungarna valde att äta lite beasås till...

Kycklingen lagades till enligt anvisning - i formen utan plast i 20min respektive 30min.
Vad vi tyckte? Tony tyckte bättre om kycklinglårfilé med prosciutto & salvia än jag gjorde men så är inte jag så förtjust i kycklinglårfilé i nåt format. Smaken var ändå helt okej!

Den kryddmarinerade kycklingbröstfilén med grillad paprika föll mig mer i smaken men där tyckte Tony i stället att den inte var så speciell.

Kommer jag att köpa dessa igen? Kanske, om vi bara är ett par stycken som ska äta. Det är ju bara 2-3 portioner i varje förpackning. Vi äter betydligt mer än så i vanliga fall.

Rekommenderar jag Kronfågel DELI kryddmarinerad kycklinglårfilé med prosciutto & salvia och kryddmarinerad kycklingbröstfilé med grillad paprika till andra? JA!

Tack till Spot and Tell och Kronfågel för att vi fick nöjet att provsmaka dessa goda kycklingar!!!
Ni har väl inte missat att både Spot and Tell och Kronfågel finns på facebook?

1 kommentar:

  1. Kul att höra. Jag har sett en massa folk som har testat denna för spott and tell så de är i farten och marknadsför sina prylar.

    Ha ha nu sitter jag och väntar på dina outfitsbilder minsann ;)

    Hälsningar
    Yohanna

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...