fredag 23 september 2011

En mardrömsresa och en väldans massa babbel

Hmm... Har massor att bubbla ur mig men vet inte riktigt var jag ska börja...
Är väl lika bra att börja i den ordning saker och ting varit. ;o)

Så, i går morse när jag lämnade Emilia på dagis hade vi lite tid över innan hennes samling så Emilia fick visa runt Malin på dagis och inne på den avdelning Malin ska börja sen. Väldigt spännande, i alla fall för Malin. Och lite för mig som fick se hennes reaktioner. :o)

Efter att vi hade pussat hej då till Emilia valde vi att gå ut vägen via lilla gården för att inte uppröra Emilia med att visa oss i fönstren (det var en jobbig lämning...) och inne på den gården var hennes blivande kompisar. Jag stannade till lite och pratade lite mer personalen och då ville Malin ner och leka, vilket hon fick. Stor lycka! Att det dessutom fanns en massa vattenpölar att leka i, alldeles utan att nån sa något eller stoppade, var ju super! :o)
Vi tillbringade sen några lugna timmar hemma innan jag, Malin, Emilia och Oskar packade ihop oss och åkte hem till Andrea och co! Vi bjöds på en supersmaskig kyckling och fetalasagne och en väldans massa härligt sällskap!!!!
Psst Andrea, kräftor? Snart? ;o)

Och eftersom vi envisas med att bo eoner mil från varandra så hann klockan bli en bit efter sängdags innan vi var hemma och när vi klev av bussen i Ösmo konstaterade Oskar och Emilia att det var stjäror på himlen. Emilia hade så små söta kommentarer om stjärnorna. Det märks att hon inte är lika van att se dom. Sötnosan.
Tony och Sebastian? Jo, dom var hemma för Sebastian fick besök av sin kompisar som flyttade i väg långt norr om Uppsala i somras. Stor lycka!

Imorse var det en bunt ungar som var lite morgontrötta men faktiskt fick vi en trevlig kväll nu trots det!!! Och dagen hade med gått bra. Grabbarna har fotograferats idag och igår i skolan och jag är såååå nyfiken på resultaten!

Själv har jag varit på begravning idag. Tungt. Det är en människa som inte stått mig jättenära men som varit en del av mina somrar så långt tillbaka jag kan minnas och som somnat in allt för tidigt!

I strålande solsken fick vi säga ett sista hej då!
Riktigt känslosamt det detta inte var det första dödsfallet i denna familj...

I kväll har vi ätit en god tacomiddag med gott vin till! Och vet ni hur svårt det är för mig att låta bli att fortsätta äta den goda tacomaten när magen är mätt?? Magen var mer än mätt och huvudet skrek MEEEER!!!! Skum känsla måste jag säga!!! Men jag klarade det nästan! *stolt*
Tröstade mig med lite vin i stället. ;o)

Bilder lånade hos fnulan.se
Avslutar med att länka till härliga Malin och deras hemska resa med Ving! Ni som har läst aftonbladet idag kan inte ha missat det, hur dom blev snuvade på sin resa...
Det utlovades ett paradis men verkligenheten var raka motsatsen!!! Så hemskt!!!

Jag hoppas Ving betalar tillbaka till alla dessa drabbade så dom får en chans att uppleva sina paradis!!!

3 kommentarer:

  1. Tro inte på allt som står i skittidningen AB!

    Läs på Ving:s hemsida OCKSÅ:

    http://www.ving.se/nyheter/ving-informerar

    SvaraRadera
  2. Då kan jag meddela att jag inte läste aftonbladet först, jag pratade med personer som varit med om detta!!!

    Och nä, jag tycker inte att ving har handlat rätt och står för det!!!!

    SvaraRadera
  3. Nä man kanske inte ska tro ALLT som står i tidningar men när man från början hört vad dessa människor upplevt redan när de kom hem så tror man ju på människorna I artikeln!!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...