tisdag 23 augusti 2011

Det där med körkort...

Inlägget som skulle ha postats igår eftermiddag har hittats... Gomorron! ;-)

Ja, livet tickar på...
Vi fick en solig tur hem igår. På bilden ser ni Emilias klädsel på vår morgonpromenad! ;-)

Idag har jag varit med grabbarna på Ica maxi. Oskar har fått nya skor och jag ska åka tillbaka och förshoppa lite födelsedagspresenter sen. Massor med rolig rea!

Mindre kul är det med bussarna. Pendeltågen står stilla mellan Västerhaninge och Nynäshamn från idag till i november. Personalen som guidade folk till rätt buss i Västerhaninge hade ganska dålig koll... Positivt är dock att vi har kvartstrafik från Ösmo mot stan! Återstår att se hur mycket strul som kommer fram över.

Längtan efter körkort blir bara större och större... Ni som har körkort, är det värt att börja läsa på teorin innan körkortstillstånd ens finns?

3 kommentarer:

  1. Svar JA! Teorin är skön att ha avklarad tycker jag, även om du inte får tenta av den, men grundkunskaper kommer man långt på! Spännande! ;)

    Hm, jag vet inte hur jag gör på lördag (om jag hinner bli frisk tills dess) men det lutar väl åt att jag får åka buss eftersom karln och dottern lämnar stan redan på fredag! Annars ska jag försöka övertala grannens (som ska med) karl att han måste köra oss till terminalen!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att ni får en helt underbar helg på mammabloggkryssningen. Jag hade så gärna velat följa med, men det var nog tur att jag avbokade, jag kan knappt ens dricka ordentligt än :(
    Vilken härlig out-fit hon har :) Känns som om hon längtar ut på havet. Kram

    SvaraRadera
  3. Det är bara att "tuta och köra" ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...