tisdag 26 april 2011

Stegen hittills eller nåt...

Känner mig ganska nöjd idag.
Startade med att rota fram stegräknaren och sen på med den. Men jag har fortfarande ett stort problem - var sätter man den? Under graviditeten och kort där efter var det så lätt, då satt den i bäckenbältet. Perfekt! Men nu, var ska den vara. Jag lever i mina tights och det finna inga fickor. Och jag har ju såna trosor som slutar höjt upp så det går inte att sätta i dom heller... Idag ahr jag löst det med att ha trosor och tights som sitter lite hårdare mot huden och på så sätt kunnat få stegräknaren att stanna kvar mot huden. Men annars då?
Funderar på om jag ska skaffa mig en ny, en sån man kan hänga runt halsen. Blev ännu mer suktad när jag såg den Martina vann i Willvins facebboktävling... ;o)
Både den hon vann och den jag har kommer ju från stegräknare.se och jag är ju egentligen nöjd med den jag har men ändå, det är ju så knäligt med var jag ska ha den på mig! Jag vet, världsliga problem. ;o)
I alla fall, lämnade grabbarna i skolan, Emilia på dagis och sen tog jag Malin med och gick hälsans stig. Så klockan tio i morse hade jag redan fått ihop 8000 steg. Känns riktigt bra!
Målet är ju att komma upp i tio tusen steg varje dag. Återstår att se om jag klarar det. Fast funderade lite när jag var ute och gick... Ibland går man ju mer och ibland mindre på en dag. Så egentligen borde väl målet vara minst sjuttio tusen på en vecka? Eller?

Jaja, det blir nog bra... Hihi... Här är dagen i alla fall inte över ännu. Barnen ska hämtas från dagis och fritids och sen ska dessutom grabbarna på scouterna i kväll och dit blir det till att gå. Me likes! Och ja Lindisen, jag tänker ta dig! Och dig med Martina!!! ;o)

Och ja, som ni märker kommer det vara en hel del stegprat i bloggen ett tag. En hel månad fram över. Bara att vänja sig. :o)

Vädret idag är lite till och från. Det var linne-varmt när jag var ute och gick i morse men solen doldes bakom ett tunt dis och det var ganska kvalmigt. Det är fortfarande ganska varmt men mer molningt nu... Återstår att se om vi får nåt regnstänk idag...

Nu hade jag tänkt använda resterande av min barnfria (ja, Malin sover) datortid till att fixa med bloggen. Känner att jag vill förnya och bygga om lite... Problemet är att jag inte vet vad och hur ännu. ;o)

2 kommentarer:

  1. <3

    jag köpte en sån runt halsen, superbra då den bara hänger där, men den räknar inte lika många steg som min andra gjorde som jag knäppte på höften =) den klickade lixom i alla steg, stora som små. den här funkar bara när man fått upp ett bra tempo...

    SvaraRadera
  2. Jag får väl testa och ha två stycken på mig... ;-)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...