måndag 25 april 2011

♥ Måndagslista, stegtävling och försommar!

Idag har vi haft en riktigt härlig dag nere i båtklubben! Solen gassade, jag gick i linne och tights bara, ungarna var nöjda och båten är nu i sjön.
Och nä, jag bakade ingen tårta i natt, däremot bakade jag och barnen en kladdkaka i morse - som blev lite väl kladdig. Speciellt som vi inte hade tillräckligt med tallrikar. Suck. Men gott var det. :o)

Nu väntar en period när det ska städas och fejas i båten och det ska bäras ner x antal kassar med saker som ska vara där i... Härligt! Emilia längtar så efter att få åka ut till Korpen. Hon vill bada. Jag tror nog det är lite väl kallt än så länge bara.
Och så ska vi ju komma på hur vi ska få plats. Innan har Tony och jag legat i våran improviserade dubbelkoj i salongen och barnen i förpiken. Förra sommaren fick Malin sova i liggvagnsdelen på den andra britsen i salongen. Det funkar ju inte nu... Antingen fyra barn i förpiken eller tre och en i stickkojen. Och vem ska då sova i stickkojen... Jaja, det kommer vi nog på snart... :o)
I morgon börjar skolan! Det ska bli lite skönt, har varit lite intensivt även om vi har haft det väldigt bra sista veckan. Tror barnen behöver det med. Och dessutom är det dags för en ny omgång av Willvin Walkers att starta imorgon!
Den här omgången håller på från den 26 april till den 25 maj! Det handlar inte om att gå mest utan om att stega! För egen del handlar det om att sätta egna små mål.
Har du en stegräknare och inget bättre för dig så tycker jag att du med ska anmäla dig till Willvin Walkers! På Willvins blogg - Wloggen lämnar man stegen och sen tar Petra hand om resten. För självklart får vi även reda på vilka som stegat mest med. Alla är vinnare. :o)
Så, vad har du att förlora? Hoppa på du med!!!

Dessutom innehåller kommande vecka Valborgsfirande och grabbarna kommer tillsammans med scouterna vara med och tända elden.

Nästa vecka väntar flera stora roligheter - men mer om det senare!!

Idag måndag är jag glad för att
- vädergudarna delar med sig av underbart försommarväder!
- påsken har varit riktigt härlig med massor av trevligt sällskap och gid mat!
- båten är sjösatt!!!
- solbrännan är påbörjad. (påminnelse bara - nå inte bara halva axeln med spf 50, det ger randig solbränna. ;o)
- april går mot sitt slut och maj är här redan den här veckan!
- vi har haft ett härligt påsklov
- jag har mina underbara barn och min älskade man! ♥
- det har gått så bra för Emilia att sluta med napp. Hon har bara gnällt nån enstaka gång.
- Emilia dessutom har bestämt sig för att sluta med blöja!!!

Tanken är att listan ska peppa inför kommande vecka och det är JennyN som ligger bakom. Gör en lista du med vetja. Vad är du glad för den här veckan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...