fredag 15 april 2011

Så väldans nöjd!

Det vackra vårvädret bjuder på en massa värme och det betyder ju även att det är varmt om fötterna. Speciellt om man som jag har fortsatt att gå i samma skor som jag har haft sedan i februari i en massa massa minusgrader...
Så idag tog jag Malin och åkte iväg till Port73 för att kika på Skopunkten om det fanns nåt... Hittade en sko där förra veckan som jag föll för men som inte fanns i min storlek.

Nu när vi kom dit så fick jag hjälp av en av tjejerna i butiken med att hitta en vettig sko. Och medan vi kikade runt så hittade jag stora kärleken!
Inte alls den sortens sko jag skulle. För jag var ju ute efter en vardagssko att ha typ hela tiden men inte en gympadojja. Underbara Martina tyckte jag skulle kika på flip flops men dom funkar ju inte när jag under nästa månad ska tävla i Willvin Walkers. Då tipsade hon om träskor i stället. ;o)

Det blev en tygsko modell lite rejälare som sitter superbra!
Och så stora kärleken!!!
Klicka upp bilden och kika närmre på den, helt underbara! Och satt perfekt!!! Som gjorda för mig!!!
Och eftersom det var på Skopunkten så fick jag dessutom det billigare paret för halva priset plus att jag gick med i deras bonusklubb och fick ytterligare 10% rabatt på hela köpet tack vare det. Så jag är extra nöjd nu!!!
Förresten, apropå Willvin Walkers, ni vet väl att alla kan vara med och tävla. Det är bara att gilla Willvin på facebook, skaffa en stegräknare och sen rapporterar man stegen i Wloggen. Tävlingen håller på 26 april till 25 maj. Kom med och stega ni med!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...