Kinesisk köttfärsröra i pitabröd
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel
Portioner: 4
1 gul lök
300 g vitkål
100 g champinjoner
300 g blandfärs
1 köttbuljongtärning
2 krm salt
1 krm peppar
1 tsk kinesisk soja50 g solrosskott
6 pitabröd
1 dl crème fraiche
2 msk sweet chilisås
Gör så här
1. Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor. Skär champinjonerna i skivor. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.
2. Stek färsen 3-4 minuter. Smula ner köttbuljongtärningen under stekningen. Tillsätt 2 krm salt och 1 krm peppar.
3. Tillsätt grönsakerna och soja. Avsluta med att röra ner solrosskotten.
4. Värm pitabröden enligt anvisning på förpackningen. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås.
Recepter kommer från Ica Buffé
Och det efterfrågades igen efter receptet på Kryddjärpar med Fetaostdressing så här kommer länken till det med...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.
Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!