onsdag 24 februari 2010

Hemma idag...

Blev en dag hemma idag... Fick mig en mardrömsnatt. Dels vaknade Emilia flera gånger, hon drömde väl massor. Dessutom har jag haft jätteont i natt. Haft svårt att röra mig och hitta en bekväm ställning i sängen.
Morronen gick väl så där... Men när jag va på väg till sjukgymnasten och fick sjukt ont bara av att ta mig till bussen och dessutom fick höra att tågen än en gång bara gick en gång i timmen så ringde jag och sjukanmälde mig. Inte nog med att jag hade ont, jag hade blivit tvungen att vänta i 55 min på tåget och hade kommit en timme sent till jobbet. Det va det inte värt.

Åkte till Nynäs och fick min akupunktur och åkte sen hem. Fick en dag i lugn och ro då Tony var och och träffade sin handläggare.
SKÖNT!

Ikväll är Tony på årsmöte i båtklubben = båtsäsongen närmar sig! :o)

Imorn blir det en hektiskt dag. Kl. 10.10 ska jag till vårdecentralen och prata ev mer sjukskrivning. Kl. 11.30 ska vi vara på Huddinge sjukhus för att äntligen göra ultraljudet!!!!!
Efter det ska vi åka och köpa bilbarnstolen för att sen hinna tillbaka till Ösmo till kl. 14.30 för att Sebastian ska hinna i tid till simskolan.

Nu ska barnen få se lite Bompa, om dom lyckas plocka upp alla nallar från golvet i sitt rum.... Sen blir det en lugn kväll för mig.

1 kommentar:

  1. Sv: Jag får göra en nu och en runt v28 eftersom min pappa har diabetes, då räknas jag som riskgrupp.

    Jag visste inte att du har en blogg, men nu sparar jag den så att jag kan följa er :-)

    Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...