måndag 14 mars 2016

Funderingar, lycka och håll tummen!

Måndag. Ny vecka. Nya erfarenheter! Jag kom på idag att vi redan är mitt i mars. Shit vad tiden går fort! Redan nästa är det påsk till exempel. Och apropå påsk. Mina söta tjejer vill att vi ska fira påsk på samma sätt som dom senaste två åren - med stora familjen hemma hos oss. Ett problem är bara att vi har en annan soffa nu som inte är lika lätt att flytta runt. Jag måste fundera på den... Men visst skulle det vara trevligt att ha alla hemma hos oss. Jag gillar ju sånt!

Nåt annat jag gillar är att Tony köpte blommor igår på vägen hem. Penséer och påsklilja till balkongen. Tyvärr var jorden slut så jag kunde inte få den nu. Tur att vi har Ösmo plantshop runt hörnet. Han får åka förbi där nån dag i veckan istället. Helst så snart som möjligt. Vädret ska ju bli toppen.

Tyvärr lovar dom inte riktigt lika varmt till helgen. Ni kan ju få hålla tummarna för att det inte blir minusgrader och allt för kallt. Sebbe ska vara med i scouternas 24:an. En tävling under 24 timmar. Man sover om man hinner annars är dom i farten hela natten. Men det vore skönt för dom om det inte blir allt för kallt. Har för mig att det var ganska kallt förra året med. Då sprang han ju runt i skogen med bruten tumme och gips. Hahaha

Nä, passa på och läsa lite kanske. Den där MrGrey skriker efter uppmärksamhet. :-P 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...