söndag 13 mars 2016

Det var den helgen det...

Då var den här helgen snart slut så... Känns ju så där. Jag har ju precis börjar komma igång. Hahaha!
I fredags kväll blev det bara lugnt. Sebastian var på Exit, fritidsgården. Oskar och Tony var i väg på träning. Malin hoppade i säng i tid och Emilia och jag kollade på säsongsstarten av Let's Dance. Hon fick se ett par danser innan jag tvingade henne i säng för att hennes ögon gick i kors.

Igår vaknade jag i ottan. Suck. Men det var härligt att se att det var ljust ute redan klockan sex på morgonen! Jaja, det var ju liksom bara att gilla läget, jag kunde inte somna om. Förmiddagen blev ganska lugn. Jag passade på att spela och läsa lite. Hehe...
Efter en tur till centrum på eftermiddagen för att handla godis fortsatte vi att bara vara. Jag passar på att sitta en sväng på balkongen. Det var skönt, om än lite kallt, så länge solen sken. När tallarna kom i vägen blev det svalt. Och så hade jag sällskap av en väldigt rastlös dam i karantän. Hon var inte lycklig över att inte få gå ut med sin syster och leka på gården...

På kvällen blev det mello. Årets final. Malin somnade till sista bidraget. Som dessutom kom sist med poängen med. Hahaha. Det är tydligen inte så populärt att bada naken på Sergels torg. Hahaha. Ja, jag har dålig humor!
Jag hör till skaran som gillade årets vinnare Frans. Det är en härlig låt.

Idag har det hunnits med lite plockande hemma. Tjejerna har fått springa av sig ute lite. Vi passade på medan inga andra var ute så kunde Emilia med gå ut. Karantänen är inte hävd ännu. Men imorn blir det skolan för damen.

Jag har hunnit med lite skolarbete också. Det är lite komiskt att uppgiften bland annat går ut på att skapa ett blogginlägg. Vi arbetar med statistik och ska visualisera den i våra blogginlägg. Jag fick däremot fråga i fredags vad det kommer vara för format på bloggen det ska publiceras i. Kan ju vara bra att veta när vi skapar våra illustrationer. Den läraren som var med då kunde inte svara på det... Så jag hoppas vi får svaren imorn.

I övrigt blir det nog en lugn eftermiddag idag. Tony och Oskar är iväg på match. Jag kunde tyvärr inte följa med på grund av karantänen. På vägen hem har jag bett Tony att stanna till och handla hem jord och blommor till balkongen. Det kliar i fingrarna att få ordning där ute. Det ser ju så grått och trist ut nu. Speciellt som alla träd runt omkring är alldeles kala. Dom har dessutom lovat toppenväder och varmt i veckan så då kan det ju vara passande att fixa med blommorna. Tänkte passa på att plantera om alla pelargoner med. Det är dags nu känner jag.

1 kommentar:

  1. ÅH jag planterade lite i helgen, så himla kul! Men inte ställt ut än, väntar liiiite till;) Står i garaget sålänge;)
    Nu har jag skrivit om badhuset igen och tagit kort på skylten, att folk inte fattar liksom!
    Glöm inte att rösta på min blogg på besökstoppen;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...