måndag 29 februari 2016

Måndag, sällskap och avslut.

Måndag. Ny vecka. Nya äventyr. Dessutom skottdagen. Och strålande solsken! Men vitt och frostigt. Vi har kommit till den här härliga årstiden mellan vinter och vår när temperaturen sjunker långt under noll på natten och sen stiger upp över nollan på dagen. Igår var det 6 grader varmt i solen medan det var 8 minusgrader i natt. Men härligt är det för varje dag kommer vi ett steg närmre våren. Och jag tror att om våren får komma sakta men säkert så blir den varmare och härligare i slutet.

Idag får Malin följa med mig till skolan. Magsjukan håller sitt grepp om hennes dagis. I fredags saknades nästan halva personalstyrkan om jag förstod det rätt. Plus massor av barn. Och med ett kalas hos bästa vännen i helgen så fick vi ännu en anledning att försöka undvika skiten ett tag till. Och ja, jag är medveten om att vi inte kommer kunna undvika magsjukan hela tiden men vi kan skjuta lite på det i alla fall. ;-)
Det ska bli spännande och se om jag får ångra beslutet att ha med en energisk femåring till skolan. Håll tumme för en bra dag!

Sen får vi se hur resten av veckan blir. Jag har grupparbete och bara en halvtimme fast tid fram till fredag då vi istället har redovisning hela dagen. Men då ska å andra sidan alla fyra barn vara med farmor och farfar. Så det blir nog en bra vecka. Klart det blir. Är ju dessutom ny månad imorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...