fredag 19 februari 2016

En skum dag...

Vilken skum dag det blev igår. Mådde skumt hela dagen. Bihålorna gjorde rejält ont. Det var en pina att ha på glasögonen. Men jag åkte ju iväg till skolan och det gick ganska bra. Blev dessutom en kort dag. På väg hem blev jag alldeles skakis i benen. Så där som man kan känna sig när man är rejält sjuk och rör sig för mycket. Riktigt obehagligt blev det när jag väntade på Nynäståget i Älvsjö. Fick en obehaglig klump i halsen och magen "bubblade". Mådde skumt hela vägen hem men kan inte säga exakt vad det var. Kan ju lika gärna ha varit min kräkångest som tog över.

Väl hemma fick jag lägga mig på sängen ett par timmar innan jag kände mig bättre. Sebastian hade redan lovat Malin att hämta henne och Oskar var snäll och hämtade Emilia. Jag kunde äta som vanligt och kände mig ganska okej men samtidigt helt slut resten av kvällen. Så det fick bli en kväll med serier på datorn i sängen.  ;-)

Idag har jag ont i kroppen vilket inte är så konstigt efter timmarna i sängen igår.  Annars mår jag helt okej. Känner mig lite förkyld, that's it. Hoppas det stannar vid det! Speciellt som det är lång dag i skolan idag. Men det ska bli kul iallafall. Vi har en kurs om Servicedesign. Riktigt intressant!

Och bäst av allt, det är fredag. Det innebär sovmorgon imorn! ;-)

Just det... måste ju berätta. I lördags såg jag att Dollarstore hade skyltat om inför påsken. Och vår Ica annonser om påskmust i Aftonbladets app. Tydligen är det snart påsk. ;-)

2 kommentarer:

  1. Nog för att påsken är tidig i år men nån måtta får det vara.

    SvaraRadera
  2. Heeelt sjukt ju!! Kan vi inte få andas lite emellan jul,nyår,semlor mm mm

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...