torsdag 11 februari 2016

Anfallen, inspelad och bara suck!

Jag skulle ha stannat i sängen i morse. Dragit räcket över huvudet och bara ignorerat allt. Okej då, riktigt så illa är det inte. Men shit vad trött jag var när jag vaknade. Den där jag delar säng med höll mig vaken alldeles för länge igår. Det börjar nog bli dags att inte kolla tv från sängen mer... Hahaha

Lämnade tjejerna riktigt smidigt i morse. Så det blev bra trots att jag var så trött. Efter en dusch passade jag på att trimma luggen lite - mycket. Hahahaha! Det blev precis på gränsen till kort. Tur den växer fort! 

Plockade ordning lite hemma. Det är otroligt hur snabbt det blir kaos hos oss. Jag plockade ordning allt igår morse och idag var det kaos igen. Medan jag stod och plockade för att sätta på en tvätt anföll ena badrumshyllan! Den bara kom farandes. Tyckte inte ens jag var i närheten av den. Som tur var stannades fallet upp av duschdraperiet. Jag hann kolla att inget gick sönder men inte mer än så. Det hände ett par minuter innan jag behövde gå till tåget. Så jag vet ju vad jag gör ikväll. Det positiva är att jag nu påmindes om att det är en ikeamöbel och dom måste ju efterdras i alla skruvar. Hahaha

Det är verkligen min dag. Å andra sida kan det väl bara bli bättre nu. I alla fall så fort jag får kliva av tåget. Det satt en tjej i närheten och käkade pyttipanna förut. Sån där färdig illaluktande. Hela tåget stinker fast det är länge sen hon gick av. Fy säger jag bara. Ät aldrig pyttipanna på tåget om ni tänker på medresenärerna. ;-)

Resten av dagen blir nog bättre som sagt. Föreläsning både för- och eftermiddag. Vi i min grupp ska gå igenom intervjun jag gjorde igår med. Den spelade jag in. För att vi sen skulle kunna skriva ner allt. Åh vad kul det var att lyssna på min egen röst om och om igen i typ en timme. Eller inte!! Hahaha! Aldrig mer!

1 kommentar:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...