måndag 9 november 2015

För lite tid, förändring och off!

Så var den helgen slut. Det gick. Alldeles för fort. Hade behövt en dag eller vecka till. Hahaha.
I lördags var vi på skojakt. Och till Oskars lycka hittade vi ett par. Det var inte det lättaste att hitta ett par bra skor till honom. Han verkar ha en mellanstorlek just nu.

Igår skulle det mest bli en slapp dag hemma men jag passade på, med viss hjälp av tjejerna, att rensa vidare i deras röra. Det tog sin lilla tid. Men det är skönt att få det gjort. Jag har dessutom rensat vidare så att vi är ett steg närmare att ta bort den sista bokhyllan i deras rum. Tanken är att dom istället ska få hyllor på väggarna. Hoppas hinna med lite till i veckan och nästa helg. Sen får det vänta ett tag.

Ny vecka idag. Det är riktigt grått och regnigt idag och jag glömde min extra kofta. Skolan har en förmåga att bli iskall. Det är inte som man är van vid, att fulla rum blir varmare och varmare, utan här blir det kallare och kallare. Men det ska nog bli bra. Har med mig en jättegod lunch i alla fall. (Från gårdagens middag. Mums!) Och en massa tepåsar. ;-)

Det blir en lång vecka. Tre dagar slutar jag fyra. En fjärde slutar jag antagligen lika sent. Det är riktigt ovant och kommer kräva en massa planering. Men det blir bra. Jag ska försöka hinna med att skifta alla gardiner och putsa lite fönster i veckan med. Skönt att får det gjort innan operationen nästa tisdag. Dessutom ska jag plugga inför tentan på fredag. Så jag lär ju va lite off framöver...

Apropå operationen. Håll tummarna för att den löser inte bara biten med domnade fingrar och ond hand utan även biten med låsande fingrar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...