måndag 19 oktober 2015

Bra start, strömavbrott och trött.

Ny vecka, nya möjligheter! Det har börjat bra. Precis som förra veckan slutade bra. Tony och Sebastian var i väg långt upp på andra sidan stan för match. Emilia var på kalas och Oskar på vift. Jag och Malin hade en lugn hemmadag. Riktigt skönt. Speciellt som jag var så trött. Har somnat sent och vaknat tidigt och inte kunnat somna om.

Igår kväll somnade Tony samtidigt som tjejerna. Jag passade på att plocka ordning lite hemma. Jag har sena dagar hela veckan och vi kommer behöva planera kvällarna ordentligt. Så jag tänkte att det var lika bra att passa på igår. Fixade köket, plockade lite i hallen och satte mig med tvätten. Sebbe och jag valde att kolla en film samtidigt.

När han kommit i säng skulle jag bara plocka undan den sista tvätten men det blev lite mer. Somnade inte förrän vid tolv. Men det var lätt att somna. Ett konstigt strömavbrott utanför gjorde det väldigt mörkt. Det var bilvägen utanför och halva busstorget som va kolsvart. Fortfarande i morse med. Men när jag lämnat tjejerna hade lamporna hoppat igång igen.

Sebastian gick samtidigt som jag kom hem igen imorse. Jag skulle bara hänga en tvätt men hann även dammsuga. Det känns riktigt bra att börja veckan på topp.

Fast jag känner inte mig riktigt på topp just nu. Sitter på tåget, dricker te och bloggar. Känner hur tröttheten kryper på... Är en aning seg nu. Misstänker att jag kommer somna tidigt ikväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...