onsdag 19 augusti 2015

Sååå befriande!

Idag har jag gjort något jag inte har gjort på väldigt länge!! Efter att jag lämnat tjejerna i morse skulle jag ta en promenad. Var ju tvungen att inviga nya träningslinnet. ;-)
Sagt och gjort. Lämnade Malin på dagis, satte på mig mina supersnygga nya hörlurar och gav mig iväg. Hade tänkt gå hälsans stig först men bestämde mig istället för att gå slingan i skogen. Det var riktigt skönt där. Solen gassade men i skogen blev det lagom med skugga. Det i kombination med musiken fick mig på ännu bättre humör än jag redan var på. När jag kommit en bit och en massa nedförsbackar väntade fick jag för mig att prova på att springa. Det var som sagt lääääänge sen jag gjorde det!

Det var så skönt! Så befriande!! Och foten klarade av det. Totalt blev det nästan två och en halv kilometer och jag joggade mer än hälften. Yeay liksom!

Jag stretchade lite när jag kom hem. Nån gång ska väl jag med lära mig. Och den här gången vill jag klara av det... Så ni återstår att se hur det går med foten. Den friskare av fötterna som jag sällan har ont i numera har jag inte känt av alls. Den andra foten känns en aning, men inte mer än så. Och så kan det kännas en vanlig dag iallafall. Speciellt som jag fuskade med inläggen igår. Håll tummarna för att det funkar. Och att jag lyckas få lite rutin på det här igen.

1 kommentar:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...