måndag 1 december 2014

Njuter av dagen!!!

1 december!!! Ny månad, ny vecka, nya erfarenheter! Och jag njuter lite extra idag. För även om vi får dras med högtider ett tag till vaknade vi till ett tunt, tunt lager snö idag!! Inte alls mycket men ändå så det faktiskt syntes att det har snöat i natt. Och när jag nyss stod och väntade på tåget var det snöflingor i luften! Såååå härligt!!! Ja, jag vet att det inte kommer bli nåt av det men jag njuter ändå!

Igår firade vi första advent! Lägenheten är pyntad med stjärnor och ljusstakar. Mysigt! Första ljuset tändes redan till frukost. Mitt på dagen var vi sen iväg och tittade när Sebastian spelade handbollsmatch för att efter det fira makens födelsedag. En riktigt bra dag! Jag hoppas ni som läser hade en fin första advent också!

Nu blir det skola ett par timmar. Sen hem för att kasta ett lass med köttbullar i frysen. Just nu står dom på svalning på balkongen. Har man sovmorgon kan man passa på att göra ett jättelass med köttbullar inför middag och jul. ;-) Och ikväll väntar första avsnittet av julkalendern på tv. Vi lyckades höra den på radion i morse. Hoppas vi hinner höra resten med. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...