lördag 27 december 2014

God fortsättning!

Vilken härlig jul vi har!
På julafton kom barnens mor- och farföräldrar hit. Vi åt god mat. Totalt hade vi nio olika sillar, bland annat björnbär/blåbärssill, asiatisk sill, mojitosill och senapssill. Alla hemmagjorda. Sååååå gott! Egengjord gravad lax, skinka med pepparkaksgriljering och massor annat gott.

Efter Kalle Anka var det äntligen dags för klapparna. Barnen blev riktigt nöjda. Tror minsann alla var det. Själv fick jag jeans, en bok, raggtofflor stickade av min moster och Emilia hade beställt en stickad mössa av sin moster att ge mig. ♡

Kvällen avslutades med ost, kex, trevliga samtal och ett lätt snöfall. Jag är så nöjd med julafton!

På juldagen åt vi middag hos Tonys syster med hela familjen. Det var lite knyts och vi hade bland annat fått grönsakerna på vår lott. För första gången kokade jag brysselkål. Och fick godkänt! ;-) Dessutom serverades det rödkål till maten. Det var första gången jag smakade det och det var mycket godare än jag trodde det skulle vara!

Igår var jag hemma hela dagen. Fnulade lite vid datorn. Såg på film. Bara var.
På förmiddagen tittade jag på minnesstunden av tsunamin 2004. Sorgligt och vackert. Jag minns fortfarande när det hände, även om inte vi drabbades.

Idag vaknade jag upp till mer snö. Tyvärr vara ett tunt, tunt lager men det är helt vitt och absolut bättre än ingenting. ;-)
Jag tror jag ska släpa med familjen till Handen. En julklapp behöver bytas storlek på. Och tre damer behöver ny frisyr. I övrigt blir det nog lugnt.

1 kommentar:

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...