torsdag 30 oktober 2014

Blixten, frosten, dött och uppdatering.

Hur kan det redan vara torsdag?! Vart har veckan tagit vägen?! Igår tog jag med mig Emilia, Oskar och Sebastian på bio. Vi såg den nya filmen Blixten och det magiska huset. Jättemysig film! Och vi hade en riktigt härlig dag!

Idag vaknade vi upp till strålande solsken och frost. Mysigt! Det är kallt men ändå inte. Det är en mellandag idag. Värmen ska vara tillbaka till helgen igen. Det är visst värmerekord ute. Det kan jag förstå. Vi har haft ca 15-16 grader varmt ute. Och det rapporterades att det har varit varmare än det var i midsomras. ;-) Jag behöver inte ha så varmt. Gillar dagens väder. 4-5 grader ute, strålande sol och frost. Det är så otroligt vackert ute då. Men jag funderar på hur folk ska klä sig i vinter... Många är klädda i täckjacka, mössa och vantar. Och inte bara idag när det är frostigt utan överlag. Jag hade storknat av värme i täckjackan... Men det är jag... ;-)

Dagen idag har inte bara startat med bra väder... Jag köpte en ny mus till datorn igår och ville testa att den funkade innan jag åkte iväg. Startar datorn och den visar första startbilden sen stannar den på svart skärm. Inget mer hände... Provade att trycka omstart utan reaktion... Chansade på att ta ur batteriet med datorn i viloläge. Inget hände. Då startade jag igång datorn igen och tog ur batteriet. Därefter hoppade den igång igen. Phu!! Var lite orolig en stund... Och musen funkade så fint den med. Jag hann till och med i tid till tåget. ;-)

Just det... Uppdatering om hur det gick i tisdags utan fritids... När jag kom hem hade herrarna "rymt" och glömt meddela mamman det... Jag var inte speciellt orolig, tänkte att dom var hos en kompis. Och kort där efter kom dom hem. Själv kom jag på att det var en detalj jag glömt bort - dels att påminna grabbarna om att meddela vart dom tar vägen om dom går hemifrån men också att lämna en tid dom ska vara hemma igen. Men annars hade det gått bra. Så vi får väl se hur det går fram över. Ja, jag är tydligen en sån där hönsig mamma jag med ibland. ;-)

2 kommentarer:

  1. Jag kör också täckjacka, mössa och vantar. Men på vintern kör jag även laget på lager under. Ja, jag är frusen :)

    SvaraRadera
  2. VÄDER prognos för i kväll: Inatt ökar molnigheten på över landets södra delar och när morgonen närmar sig letar sig regn in över västkusten. Från Svealand vidare norrut över Norrland väntas till stor del klart VÄDER och på många håll blir det en natt med minusgrader. Även i norra Götaland kan vi nå ner mot nollan eller lokalt någon minus.

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...