söndag 14 september 2014

Röstat och parkhäng.

Då har vi gjort det man ska idag - röstat. Men fyra barn i släptåg. På sparkcykel. Halva bunten tappade öronen och tog med sparkcykeln hela vägen in... ;-)

Det strålande fina vädret gjorde att jag beslutade för att stanna ute med tjejerna på gården.  Där ute fanns det redan andra barn. Dels Malins dagiskompis B och ett annat sällskap med flera barn. Dom barnen lekte i rutchkanan när vi kom ut. Av nån anledning fick dom barnen för sig att säga att Malin och B var dumma - för att dom också ville åka rutchkana. Jag blev en aning förvånad. Men tjejerna svarade snabbt tillbaka att dom inte alls är dumma. Helt rätt!!!

Tjejerna valde att leka med B's sandleksaker istället. Då kom ett par av dom andra barnen fram och ville va med. Men efter ha blivit kallade dumma ville inte Malin och B leka med dom och sa det. Då hämtar den ena mamman sin son och säger till honom "det där är såna barn som inte vill dela med sig!". Sanslöst kan jag tycka!

Emilia kom ut med våra sandleksaker och dom andra barnen fick vara med att leka. Rätt vad det är kastar den ena pojken sand på Malin. Men då sa den mamman ifrån i alla fall.

Kan ju säga som så att mina barn inte direkt tyckte det var trevligt med dessa barn som hälsade på på "deras" gård.

Nog för att jag tycket att mina barn ska dela med sig men om sällskapet inte varit helt trevligt tycker jag nog att ett nej kan va okej...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...