lördag 2 augusti 2014

Fel tid, längtan och present!

Åh vad jag älskar att pendla på sommaren... Speciellt på helgerna... Tågen går en gång i timmen. Och matchar inte mina arbetstider. Varken dit eller hem... Vilket innebär att jag fick kliva upp en halvtimme tidigare idag än övriga arbetsdagar... Yeay. Eller inte. Jaja... Blir nog en bra dag ändå... ;-)

Igår kväll dissade jag inbjudning att umgås för att bara få vara. Ja, tanken var den i alla fall. Att jag bara skulle vara. Efter jobbet gick jag ner på stan för att handla och kom hem vid fem. Då skulle jag fixa mat och plocka lite. I övrigt bara njuta av min sista ensamma kväll.

En postavi väntade i brevlådan och nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att hämta paketet. Jag väntade inget så det var en ren överraskning... Och när jag ändå var på ica passade jag på att handla. Det har ekat lite i kylen i sommar medan jag har varit ensam. Tänkte att det kunde behöva fyllas på lite nu när dom andra kommer hem.

Var hemma igen först framåt sju... Fixa ordning, plocka upp all mat och laga middag. Klockan hann bli framåt åtta innan jag fick middag. I den vevan kom jag på att sängen behövde nya sängkläder och dom andra hängas på tork efter omgång i tvättmaskinen.

Sen var det dags att sova... Kvällen försvann verkligen fort...

Idag är det som sagt jobb. I strålande solsken. Hoppas vi ska vara ute lite. Dessutom kommer jag gå att vänta hela dagen på besked om Tony och barnen kommer idag eller imorn.... Jag längtar såååå!!!

Just det, paketet... En stoooor liten överraskning! En underbart söt liten groda som min vän Heidi köpt. Hon hade hittat den på Animal Kingdom i USA och tänkt på mig. Jag blev så oerhört glad!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...