onsdag 16 juli 2014

Bortskämd!!

Oj vad jag är trött idag! Den trötthet jag inte kände av igår känner jag av idag... Det kan ju bero på att även gårdagen blev sen. För efter jobbet var jag bara hem och vände innan jag gick över till Camilla.

Där bjöds jag på middag. Och det var så gott!! Grillade kycklingfiléer, klyftpotatis, tzatziki,  vitlöksbröd och sallad. Mumsigt värre!

Men det slutade inte där. Hon hade bakat sina underbara fyllda bullar! För min skull!!! Tänk er, en bulle som är ett mellanting mellan munk och vetebulle, fylld med en vaniljkräm blandad med grädde, toppad med socker. Såååå gott!!! Till det serverades hemmagjord jordgubbssaft. Åh vad bortskämd jag blev!

Bäst av allt? Att jag fick både matlåda till idag och bullar med hem!! Och det betyder dessutom att jag slapp äta makaroner och hotdogs till lunch för tredje dagen på raken! ;-)

Vi hade en jättetrevlig kväll. En promenad hann vi också med. Riktigt härligt i kvällssolen! Efter fikat satt vi och pratade och rätt vad det är kollade jag klockan. Tio över tio! Jag som skulle hem i vettig tid och sova...

Väl hemma var det superskönt ute. Halv tolv hade jag drygt 18 grader på balkongen! Som synes i föregående inlägg fastnade jag en stund på balkongen då.

Jag hoppas på lika fint väder ikväll! Så jag och Johanna kan sitta ute och äta våra kräftor! Yeay!!!

1 kommentar:

  1. Åh så gott det där såg ut <3 Jag skulle gärna ta både en och två bullar nu. Kram

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck så jag vet att du kikat in.

Jag svarar i första hand på kommentarer här i min egen blogg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...